Σύνοψη

Ένας απατεώνας γάτος, μερικοί πανέξυπνοι αρουραίοι, κι ένα τρελό κόλπο που τους μπλέκει σε μεγάλους μπελάδες: καλώς ήλθατε στην πιο απολαυστική περιπέτεια για όλη την οικογένεια, εμπνευσμένη από την υπέροχη φαντασία των αδελφών Γκριμ και του σπουδαίου Τέρι Πράτσετ!

Ο Μορίς, ένας πανέξυπνος γάτος του δρόμου, έχει σκεφτεί την τέλεια απάτη για να βγάζει λεφτά: παρέα με έναν νεαρό αυλητή, τον Κιθ, πάνε από πόλη σε πόλη πείθοντας τους κατοίκους της να αναλάβουν να απομακρύνουν, με το αζημίωτο φυσικά, τους αρουραίους που δημιουργούν προβλήματα. Αυτό που δεν τους λένε, βέβαια, είναι ότι οι εν λόγω αρουραίοι είναι μέρος της απάτης: πρόκειται για φίλους τους, οι οποίοι εντελώς βολικά έπειτα από την παρέμβαση του Μορίς και του Κιθ «απαλλάσσουν» τους κατοίκους από την παρουσία τους… όπως κι από τα λεφτά τους!

Όταν, όμως, η παρέα φτάσει στην πόλη του ΜπαντΜπλιντς, το κόλπο τους αχρηστεύεται, αφού βρίσκουν να συμβαίνουν περίεργα περιστατικά: κάτι πολύ σκοτεινό τούς περιμένει στους υπονόμους… Όμως, ό,τι κι αν είναι, υπολογίζουν χωρίς τον Απίθανο Μορίς και την παρέα του! Οι δημιουργοί κλασικών ταινιών κινουμένων σχεδίων όπως τα «Σρεκ», «Αλαντίν», «Ο Ρατατούης» και «Εγώ, ο Απαισιότατος», παρουσιάζουν μια ακόμη απολαυστική περιπέτεια, εμπνευσμένη από το παραμύθι των αδελφών Γκριμ «Ο Αυλητής του Χαμελίν» και βασισμένη σε ένα από τα εξαιρετικά δημοφιλή μυθιστορήματα «Δισκόκοσμος» του Σερ Τέρι Πράτσετ, του συγγραφέα με περισσότερα από 100 εκατομμύρια βιβλία παγκοσμίως, σε πωλήσεις.

A streetwise cat and his gang of rats come up with the perfect money making scheme.

Βίντεο & Φωτογραφίες

1 Βίντεο

Ώρα προβολής

Αγορά Εισιτηρίου
  • 20:30